#HitZone community !! Resurse Cs ,html,php
Bine ati venit pe forumul servarului HitZone.malware-site.www [Public Server],va rugam inregistrativa ! Multe avem de oferit...
Bine ati venit pe forumul servarului HitZone.malware-site.www [Public Server],va rugam inregistrativa ! Multe avem de oferit...
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Invatam despre counter-strike,php,html.Impreuna reusim !

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  Hosting Counter-Strike  Site  

Cerere Parteneriat

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Bu||eT-R!d3
Designer
Designer
Bu||eT-R!d3

Numarul mesajelor : 13
Puncte : 20
Data de inscriere : 20/04/2009
Varsta : 34
Localizare : Calarasi Romania

Cerere Parteneriat Empty
MesajSubiect: Cerere Parteneriat   Cerere Parteneriat EmptyLun Apr 20, 2009 10:10 pm

in curand imi voi deschide o comunitate de photoshop.... tutoriale ...resurse... free expozition.. si ma gandeam sa ne facem reclama reciproc... eu deja am creat pt site un buton care te redirectioneaza direct pe site-ul comunitatii HitZone .. si ma gandeam ca.. la site voi face si o sectiune speciala legata de comunitatea hitzone respectiv serverul hitzone.malware-site.www.. pt bannere logo-uri etc... ce ziceti... site-ul va fi disponibil pe 20 mai .. voi face post cu link-ul site-ului si sa imi ziceti ce parere aveti..

Ultima editare efectuata de catre Bu||eT-R!d3 in Mar Apr 21, 2009 2:32 am, editata de 1 ori
Sus In jos
https://hitzone.all-up.com
pOd oF eXtreme
Administratori
Administratori
pOd oF eXtreme

Numarul mesajelor : 115
Puncte : 223
Data de inscriere : 03/04/2009

Cerere Parteneriat Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Parteneriat   Cerere Parteneriat EmptyLun Apr 20, 2009 10:15 pm

Normal boss Twisted Evil De abia astept Embarassed
Sus In jos
https://hitzone.all-up.com
sLoW^
New member
New member
sLoW^

Numarul mesajelor : 12
Puncte : 16
Data de inscriere : 14/04/2009

Cerere Parteneriat Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Parteneriat   Cerere Parteneriat EmptyMier Apr 22, 2009 7:17 pm

daca te pricepi la photoshop si doresti sa intrii in comunitatea mea cu articole phtotshop intra pe forumul de la parteneriat deschis de mine Wink
Sus In jos
-sL^DureX^sTiL]
Senior
Senior
-sL^DureX^sTiL]

Numarul mesajelor : 67
Puncte : 121
Data de inscriere : 17/04/2009

Cerere Parteneriat Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Parteneriat   Cerere Parteneriat EmptyJoi Apr 23, 2009 5:26 pm

mijTo confused confused confused confused
Sus In jos
http://www.top10.do.am/dir
Continut sponsorizat

Cerere Parteneriat Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Parteneriat   Cerere Parteneriat Empty

Sus In jos

Cerere Parteneriat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Parteneriat
» Cerere parteneriat !
» Model de cerere !
» cerere juSStw-
» Model de cerere !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
#HitZone community !! Resurse Cs ,html,php :: Reguli & Forum ! :: Cereri parteneriate !-
Mergi direct la:  
© 2009 .All rights reserved HitZone
TheCsForce.RO
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente